Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Nemzet immunrendszere
  2007-01-22 17:28:50, hétfő
 
  A NEMZET IMMUNRENDSZERE
diktatúra-járvány esetén


Mindannyian tudjuk, hogy az élő szervezetekben működik egy önvédelmi rendszer, melyet idegen szóval "immunrendszernek" nevezünk. Számos reklám, orvosi várószobákban látható plakát és szórólap hívja fel a figyelmünket - különösen a téli járványos időszakban - ennek erősítésére, hogy megelőzhessük a "betegség" kialakulását, szervezetünkön való elhatalmasodását. Tegyük a szívünkre a kezünket: hányszor fogadunk szót ezeknek a figyelmeztetéseknek? Egészségesen élünk-e? A legmegfelelőbb táplálékokat vesszük-e magunkhoz, hogy a szükséges ellenanyagok kifejlődhessenek szervezetünkben?

Nos, mielőtt még bárki is félreértené írásom lényegét, sietek eloszlatni a tévhitet: nem egészségügyi tárgyban veszem igénybe az Olvasó türelmét. Vagy talán mégis? Ha elfogadjuk a fenti hasonlat analógiáját, akkor igen. Egészségről, a társadalom, a nemzet egészségéről kívánok néhány gondolatot megosztani a Tisztelt Olvasóval.

Nemzeti "immunrendszerünk" a rendszerváltozás idejére a végtelenségig legyengült állapotba került, súlyosan meggyötörte egy hosszú időn keresztül tomboló "járvány", mely a klasszikus "szakértő" írása szerint kísértetként járta be Európát, annak is a keleti és középső szegletét. Ez a járvány alaposan megtizedelte a magyarságot: kihalt belőle a "hit", az "elszántság", a "lelki épség" és még sok olyan alapvetőalkotóelem, amely a "lelki egészség"-hez nélkülözhetetlen. Az évtizedekig bezárt betegszoba fülledt, elhasznált levegője után mohón vágytunk a "demokrácia" friss, oxigéndús szellőztetésére, de rövid, aprócska huzat után a magát "reformernek" nevező takarítónő könyörtelen szigorral becsukta az ablakot.

Most itt fulladozunk tovább a járványkeltő baktériumoktól hemzsegő kórterem fullasztó bűzében és tehetetlenül hallgatjuk, hogy a hatóságok közleményei szerint: "bár vannak eseti megbetegedések, valójában diktatúra-járványról még nem beszélhetünk".

Vegyük kicsit górcső alá ebben a helyzetben szervezetünk ellenállóképességét.

Mikor a "fertőzés" elérte a kritikus pontot, vagyis a bejutott kórokozók száma minőségi változást eredményezett, a védelmi rendszer akcióba lépett. Ez még az elmúlt év szeptemberében történt. Habár az immunrendszer összevont támadást indított a "hazugsággal" fertőzött gócok ellen, az első csatát a kórokozók nyerték. Októberre sikerült kissé feljavulni erőnlétben, hála a léleképítő gyógyszeres terápiának és a helyszinen végzett tüneti kezelésnek. Ekkor újabb támadást intézett önvédelmi rendszerünk a fertőzés ellen, de nem várt fegyverzettel találta magát szemben. Sokáig úgy tűnt, hogy győz a betegség, de a kitartó "vitaminkúra" eredményeként lassan kezd megerősödni immunrendszerünk. A többfrontos támadások, a gyakori fertőtlenítő "eszmetisztítgatás" úgy tűnik, felmorzsolja a baktériumok erejét. És persze ehhez járul még az a "védőoltással" is felérő injekció, melyet "Fletocylin" néven törzskönyveztek. Ennek köszönhetően soha nem látott mértékben összegeződtek a "nemzeti önvédelem" erői.
Miről is van szó?

A hatalom az élet minden területén a szakmai dilettantizmus teljes fegyverzetével hajtja végre "reformját", miközben számos ellenállásba ütközik. Sorra derülnek ki törvénytervezeteikről, hogy valójában végrehajthatatlanok, sértik az alapvető alkotmányos jogokat (amelyek tulajdonképpen egy összefércelt alaptörvényből következnek) és a tűrőképesség határain túl igyekeznek megsarcolni a lakosság szinte valamennyi rétegét. Nemzetközi téren is rendszeresen elégtelen osztályzatot kapnak "prominenseink" az EU-tanítóbácsitól, így nem csoda, ha ügyetlen kapkodás jellemzi minden megnyilvánulásukat.

Ebben a helyzetben kell folyamatosan fenntartani "nemzeti immunrendszerünk" szorongató jelenlétét, az apró szurkálások, a bénítóan szigorú figyelés, a hibák könyörtelen feltárása módszerével a végsőkig frusztrálni a hatalmat, hogy előbb-utóbb összeroppanjon a képességeit jóval meghaladó teher alatt.

A január 20-i Országos Blokád 2. jó gyakorlat volt az "immunrendszer" ébrentartása érdekében. Jól látszott, hogy az elgondolás nem halva született ötlet,többen és mind többen csatlakoztak a felhíváshoz. A "tömegmanipulációs eszközök" kínos hallgatása is azt jelzi, hogy fél a hatalom a nép szigorától. Mert nem csak a hatalomnak van szigora, hanem az istenadta népnek is. Az előbbit már kóstoltuk októberben, az utóbbitól mentse meg az Isten, aki rászolgált. Az "utak embere" pedig többnyire egyetértő mosollyal, integetéssel, Victoria-jel mutatásával adta tudtunkra, hogy elhiszi, érte is állunk az út szélén. Vannak azért szép számmal közönyösek, akik nem értik, mi is történik ebben a... majd megmondom, milyen országban. És persze nem szabad megfeledkeznünk arról a 2-3 %-ról sem, akik trágár szavakkal (vajon kitől tanulták?) és kamerát pirító mozdulatokkal és jelekkel tudatták, hogy a mi elménkben és nem az övékben van a hiba. A lakosság nem vette molesztálásnak az akciót, semmivel sem voltak többen az ellenérzők, mint december 15-én, pedig most jóval több ponton találkozhattak a számukra kellemetlen forgalmi akadállyal.

A fenti tapasztalatok arra engednek következtetni, hogy jó az elképzelés, helyes úton járunk és a türelemmel és hittel végzett munka előbb-utóbb eredménnyel végződik. És mindezek mellett nem egy utolsó hozadéka is van ennek a "missziónak": erősödik a saját lelki "immunrendszerünk" is, közösséggé kovácsolódnak a korábbi laza társaságok és olyan értékek birtokosai leszünk, amelyek csak egy lélekben erős közösségben élhetők meg.

Adja hát az Isten, hogy minél több erős lelkű közösség ismerje fel, hogy az eredményes "gyógyulás" feltétele a "nemzet immunrendszerének" megerősítése, az összefogás, a kórokozók elleni összehangolt fellépés, a tüneti kezelés helyett a valós "kór-ok" feltárása és a bajt kiváltó tényezők megszüntetése. Csak így hagyhatja el a "magyarság" nevű beteg a fertőző osztály kórtermét és léphet ki a friss levegőjű Kárpát-Hazába, ahol felemelt fejű, egészséges népként nézhet tiszta, nyílt tekintettel szomszédai szemébe.

Szabó László, Bonyhád
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: immunrendszerünk, elhatalmasodását, kifejlődhessenek, immunrendszernek, nélkülözhetetlen, rendszerváltozás, szellőztetésére, megfeledkeznünk, szervezetünkben, törzskönyveztek, szervezetünkön, tulajdonképpen, alaptörvényből, fegyverzetével, legmegfelelőbb, dilettantizmus, szeptemberében, immunrendszere, molesztálásnak, tanítóbácsitól, szervezetekben, összeroppanjon, baktériumoktól, megbetegedések, találkozhattak, eredményeként, mozdulatokkal, eredményezett, tapasztalatok, prominenseink, következtetni, összegeződtek, immunrendszer, megszüntetése, várószobákban, megelőzhessük, önvédelmi rendszer, téli járványos, legmegfelelőbb táplálékokat, szükséges ellenanyagok, fenti hasonlat, nemzet egészségéről, rendszerváltozás idejére, végtelenségig legyengült, hosszú időn, járvány alaposan, évtizedekig bezárt, járványkeltő baktériumoktól, hatóságok közleményei, helyzetben szervezetünk, kritikus pontot, bejutott kórokozók, NEMZET IMMUNRENDSZERE, Tisztelt Olvasóval, Országos Blokád, Szabó László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szép estét  Ahogy emelkedik a rezgés...  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Az embernek a társa: hiányzik.  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Ha így haladunk...  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az idő elsodorja létezésünk  Nehezen engedem  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Az udvariasság alapja: önismer...  Muratáj  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálkozni kell ahhoz,  Messziről jött ember  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Fodor Ákos költő,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa - Sirató  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa  Aki szeret, annak senki sem id...  Ha így haladunk...  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Becsüld meg azt amid van,...  Két ember becsülete  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Aki szeret, annak senki sem id...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  A könnyek összegyűjtése  A Mester kezének érintése  A Föld napja  Jó éjszakát  Ha így haladunk...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  György napra  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti kép  Gondolatok az életről és szere... 
Bejegyzés Címkék
önvédelmi rendszer, téli járványos, legmegfelelőbb táplálékokat, szükséges ellenanyagok, fenti hasonlat, nemzet egészségéről, rendszerváltozás idejére, végtelenségig legyengült, hosszú időn, járvány alaposan, évtizedekig bezárt, járványkeltő baktériumoktól, hatóságok közleményei, helyzetben szervezetünk, kritikus pontot, bejutott kórokozók, védelmi rendszer, immunrendszer összevont, első csatát, kórokozók nyerték, léleképítő gyógyszeres, helyszinen végzett, fertőzés ellen, többfrontos támadások, gyakori fertőtlenítő, baktériumok erejét, élet minden, szakmai dilettantizmus, alapvető alkotmányos, összefércelt alaptörvényből, tűrőképesség határain, lakosság szinte, helyzetben kell, apró szurkálások, bénítóan szigorú, hibák könyörtelen, végsőkig frusztrálni, képességeit jóval, január 20-i, istenadta népnek, utóbbitól mentse, számukra kellemetlen, fenti tapasztalatok, utolsó hozadéka, saját lelki, korábbi laza, lélekben erős, kórokozók elleni, tüneti kezelés, bajt kiváltó, fertőző osztály, friss levegőjű, immunrendszerünk, elhatalmasodását, kifejlődhessenek, immunrendszernek, nélkülözhetetlen, rendszerváltozás, szellőztetésére, megfeledkeznünk, szervezetünkben, törzskönyveztek, szervezetünkön, tulajdonképpen, alaptörvényből, fegyverzetével, legmegfelelőbb, dilettantizmus, szeptemberében, immunrendszere, molesztálásnak, tanítóbácsitól, szervezetekben, összeroppanjon, baktériumoktól, megbetegedések, találkozhattak, eredményeként, mozdulatokkal, eredményezett, tapasztalatok, prominenseink, következtetni, összegeződtek, immunrendszer, megszüntetése, várószobákban, megelőzhessük, fegyverzettel, végtelenségig, kovácsolódnak, egészségéről, összehangolt, felmorzsolja, integetéssel, ellenanyagok, fertőtlenítő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.